Om of Magicat

Burmeserkillinger fra of Magicat har et kærligt og imødekommende temperament, og de vil være rustet til alle de oplevelser, de vil møde i deres fremtidige liv.

Vores burmeser killinger er racetypiske, dvs. af god type, og de har de ting vi, som burmeser elskere ligger meget stor vægt på. Bl.a. den typiske og helt fantastiske silkebløde burmeser pels, og den har en god vægt uden at burmeseren mister sin elegance.

Burmeser temperamentet betyder utroligt meget for os. Vi bruger ikke burmesere i avl, som viser nervøsitet, aggressivitet eller som generelt er afvisende overfor mennesker og andre katte.

Vi opdrætter burmeserkatte baseret på danske, tyske og engelske linier. I tidens løb har vi importeret burmeserkatte fra udlandet, da vi mener, at det er vigtigt at sikre nyt blod til gavn for opdrættet af burmeseren i Danmark. For at sikre en genpuljen, på burmeserne i Danmark, som er alarmerende lille, er vi gået på kompromis med typen i nogle år, og har hentet nye linier hjem til opdrættet, som måske ikke typemæssigt er på højde med de som vi gerne vil have. Vi laver ikke indavl, og med indavlskoefficienten for øje prøver vi så vidt muligt at parre med ikke nærtbeslægtede katte.

Vi opdrætter så vidt muligt kun ét burmeser kuld af gangen, da vi er en børnefamilie, hvor alle vores burmesere og killingerne er en integreret del af vores familieliv. Vi sikrer, på den måde, at der er plads, tid og rum til både voksne, børn, burmesere og killinger, og til vores hunde. Da vores burmeserkillinger vokser op i stuen og sofaen ligger det naturligt nogle begrænsninger.

Vores burmeserkillinger er isoleret fra resten af flokken indtil de blevet vaccineret. De bliver så introduceret for de voksne burmesere og vores Whippets, når det er forsvarligt af hensyn til killingernes sundhed, udvikling og parathed. Vi mener, at det er vigtigt, at killingerne bliver en del af familien med alt hvad dertil hører af lyde osv. Hos os vil det bl.a. sige at de bliver fortrolige med børn og med hunde.

Vores voksne burmesere og killingerne går frit i huset. Undtagen hankattene, som af gode grunde ikke altid kan have fri adgang. Næsten hele vores have en indhegnet, dvs. at vi har ca. 300 m2 løbegård, hvor vi alle tilbringer rigtig meget tid.

Køber man en killing hos os, får man en killing, som er dyrlægekontrolleret og vaccineret. Den er sund og rask, og med det særlige kærlige og venlige temperament, som vores burmesere er kendt for. Du får livslang råd og vejledning omkring alt der vedrører kattene, og vi svarer gerne på spørgsmål, og på alle tider af døgnet. Vi har trods alt snart 30 år erfaring at give af.

Vi har heldigvis altid været heldige at finde de rigtige hjem til vores killinger. Når potentielle købere besøger os, prøver vi at finde netop den killing, som passer bedst til dem.

Of Magicat burmesere er fri for påviselige genetiske defekter .

© Ofmagicat;