Køb af killing
fra of Magicat burmeser og Japanese Bobtail opdræt

  • Din killing er stambogsført i FiFe
  • Din killing er mellem 12 - 14 uger, når den er klar til at flytte hjem til dig
  • Din killing er vaccineret første gang, med basisvaccinen mod kattesyge og katteinfluenza
  • Din killing er dyrlægekontrolleret og har en sundhedsbog
  • Din killing har en madpakke med, med et kvalitetsfoder, som den kender, og som vi kan anbefale.
  • Din killing har lidt legetøj med som den kender, og som vi ved den kan lide.Vi har meget få klausuler og restriktioner på vores killinger. Meget afhænger af om, man har købt en kælekat, en udstillingskat eller en avlskat.

Men generelt gælder følgende:

Vi forventer, at killingen bliver vaccineret med samme eller tilsvarende vaccine som første gang. Vi har desværre af bitter erfaring oplevet at en killing fra os blev vaccineret med en anden vaccine, efterfølgende døde af sygdommen som den udviklede.

Hvis det er en kælekat, forventer vi, at killingen bliver neutraliseret ved 6-8 måneders alderens for hankatte, og ved 10-12 måneder ved hunkatte.

Vi forventer altid, at blive informeret om hvad der sker med killingen/katte. Dvs. ved omplacering, tilskadekomst, bortkomst eller død.

Hvis killingen bliver syg indenfor de første 14 dage tilbyder vi at betale konsultationen hos vores dyrlæge, hvis det skønnes at stamme fra en smitte i vores hjem. Vi må dog også pointere at der ofte, kan forekomme en reaktion som følge af stress i forbindelse med flytning fra hjemmet. Dette kan ytre sig i form af dårlig mave i nogle dage. Ofte går det over af sig selv, men står det på over flere dage skal vi kontaktes.

© Ofmagicat;